PRAVILA IN POGOJI NAKUPOVANJA PREKO SPLETNE STRANI ekolina.si

Kupec potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nakupovanja preko spletne strani www.ekolina.si” (v nadaljevanju: “pravila”) ter se z njimi strinja.

PLAČILNI POGOJI
Naročene knjige preko spletne trgovine lahko kupec plača le z bančnim nakazilom po predračunu.

CENE
Cene že vključujejo DDV (22,00 %). ATACO d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

KUPON S KODO ZA POPUST
Kupon s kodo za popust je priložnostna ponudba in velja le pri nakupu v spletni trgovini www.ekolina.si.

Popust je opredeljen na kuponu in velja za določen artikel ali za celoten nakup.  Popust ne velja za izdelke v akciji, če ni drugače določeno v kuponu. Popusti se ne seštevajo.

Če je v košarici artikel, za katerega popust na celoten nakup ne velja, nakup ne bo izvedljiv. Artikel morate v tem primeru kupiti ločeno.

REKLAMACIJA
ATACO d.o.o. se zavezuje, da bo rešil vse reklamacije v zakonitem roku.

Blago, ki je predmet reklamacije, kupec vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini na naslov podjetja s pripisom “reklamacija”. Blago bomo zamenjali in odposlali najkasneje v 8 dneh od prejema pošiljke. Podjetje si pridržuje pravice do presojanja upravičenosti reklamacije.

Če podjetje nima nadomestnega produkta reklamiranega blaga na zalogi, bo kupcu v celoti vrnil kupnino najkasneje v 10 dneh po prejemu reklamiranega blaga.

ATACO d.o.o.  lahko odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenega blaga nima več na zalogi, če naročilo ni bilo izvedeno v skladu s Pravili ali če ugotovi plačilno nezmožnost kupca.

VRAČILO BLAGA
Kupec ima pravico vrniti blago v 15 dneh od prejema, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog svoje odločitev in sicer tako, da vrne blago na podjetje v 15-ih dneh po prejemu.

Pogoj za vračilo blaga je, da slednjega vrne na naslov podjetja nepoškodovanega, v nespremenjeni količini in obliki kot ga je prejel.
V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, ATACO d.o.o. kupcu povrne celotno kupnino takoj, ko je to mogoče oz. najkasneje v roku 30 dni od vračila blaga.
Strošek vračila blaga bremeni kupca.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV IN DRUGA DOLOČILA
Kupec dovoljuje, da prodajalec vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki kupca. ATACO d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki o kupcu ravnal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi.
Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in ATACO d.o.o. . Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite.